söndag, augusti 17, 2008

Författarstuga på Lidingö

Har ägnat helgen åt att sitta på Lidingö och producera text. Fick låna kusinens utsökt vita och underbara lägenhet, för lite andrum och nya perspektiv. Det är ju dags nu igen. På måndag börjar Jakan 2.0 Ser fram emot det. Gamla fina människor och säkert likaledes fina nya. Har skrivit några sidor och försökt ge romanen en ny profil... men jag strandar hela tiden. Ibland tror jag att det blir för naivt. FÖRENKLINGARNA!

Kakan har kommit och vi började sambolivet med Mexikoinspirerad köttfärssås och lite Family guy. Imorgon ska jag inte jobba utan istället gå på kurs för att lära mig hur man gör ett jobb jag gjort i tre år innan. Men jag är ändå glad, för jag slipper se fler EAN-koder.

Riktning tack!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag förstår inte... ska du jobba eller plugga på jakan igen??
Flyttar ner på lördag... hör av dig nått om du får tid och lust. Kan sakna dig väldigt ibland.
Kram!

elenor sa...

Louisa har bloggat! Weeiiooo! :)

Jag utmanar dig att blogga mera. Därför är du en utmanad människa, och mer om det kan du läsa på min blogg. Så doit doit.

Ps. Jag snabbgjorde graden av flicka-testet i huvudet och landade på 8 poäng. Jag faller på att jag faktiskt äger eller någon gång ägt typ allt, men sällan använder. Så jag är plain äcklig men har förutsättningarna för att inte va det. Weeeird.

hedvig sa...

du? kven er Kakan? Og eg vil ha din roman, fekk aldri lest klart juh!