söndag, januari 27, 2008

Om söndagsnöjen

Jag ska nämna några.
Man kan gå till IKEA och inhandla diskhandukar. Då kan man även passa på att fika fabriksfika och gå till en närliggande bokhandel för att införskaffa pennor. Sen kan man städa toaletterna, duscha, äta toast med avocado samt ha existensiella samtal med en vän. Vidare kan man påbörja två olika noveller, för att till sist bestämma sig för att omarbeta en redan existerande. Sen kan man toppa det med att försöka knyta ihop någon slags rimmad dikt. Till middag kan man äta sanslöst god currygryta, endast för att sedan bli uppringd av sin far som nämner en helt hysteriskt rolig hemsida (www.traporten.eu - missa inte den, och glöm inte att välja den svenska versionen!). Finalen kanske blir att se två avsnitt av Six feet under tillsammans med internatarna.

Rätt bra söndag, If I may say so. And I may!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Louisa!
Jag har aldrig skrattat så hysteriskt mycket som när jag gick in på www.traporten.eu ! Och den är på fullt allvar. Sanslöst rolig. Hoppas att den får vara kvar länge...
Kramar från mamma

tomasselin sa...

Ännu ett Hej. Härligt med lite bloguppdatering :) makin' me HAPPY. Önskar att vi kunde vara nära varandra... fika. kanske läsa lite för varandra. kanske mysa. kanske se på film. har du några planer för sommaren 08 än?

Maria sa...

...och stava kan man i Ånge, jajamensan.