söndag, mars 18, 2007

Mitt liv just nu

Kommateringsprobematik. Ett, nära nog, missbruk av Joni Mitchells album Blue. Magkatarr. Förträngning. Tretimmars arbetspass. Frustration över att sitta fast. Undvikande. Alla vilda av Birgitta Stenberg. Alldeles för mycket TV. Längta efter mina timmar på biblioteket.

2 kommentarer:

E.V sa...

Ja fettmätare visste inte jag heller vad det var. Här i söder är dom minnsann uppgradederad med allt, men så har dom ju Beach 2007 en månad längre än norrlänningarna. Där hinner man bara dra av sig tröjan innan gåshuden börjar kännas allt för väl. Så det är knappast någon som hinner räkna bilringarna och avgöra om man har en fettmätare eller inte i garderoben.

Anonym sa...

Saknar också biblioteket därhemma. Varje dag jag sitter på ub nere på skolan och ska öppna mina böcker för femtioelfte gången så önskade jag att jag var på våning fyra på sambiblio istället. Jag saknar alla de stora fönstrena där man kan blicka ut över kyrkbacken och alla människor som går upp och ned för gatan. Tack för mattipsen förresten, ska testa dina spännade tips nån dag då jag har massor av tid.