tisdag, maj 22, 2007

Hailey

Drömde att jag hade en helskön transvestitvän vid namn Hailey. Vi gjorde massor av skojiga saker tillsammans. Jag tror att vi till och med hade gemensam vårdnad om en hund. Hailey finns inte på riktigt och när jag vaknade imorse saknade jag henne lite. Vi var liksom ett team. Ett team som sysslade med välmående och pride.

Drömde dessutom att SVT dissade mig. Påstod att jag gömde mig bakom orden och smet ifrån att ha en ordentlig handling. Och jag som tyckte min handling var väldigt substansiell.
Fler psykotiska eremitflator till litteraturen...
Bara en dröm. Till skillnad från Hailey var jag glad att detta inte var verklighet. Vill inte dissas. Vill hissas...

Befinner mig i ett mellanläge. Ett läge av väntan. Väntar på svar från alla jag försökt sälja mig till. Väntar på att kunna börja bostadssökandet. Väntar på Godot. Väntar på att mitt hår ska bli långt. Väntar på att acnen på min haka ska läka. Väntar på en bit choklad.

Bodil skriver om att Coelhos schaman påstår att fula kvinnor betyder otur. Jag mår lite illa.
Annat som får mig att må illa är McDonald´s hyckleri där de påstår att deras "tallriksmodellsHappyMeal" är god kost för nästa generation.
Annat hyckleri är när H&M skänker pengar till tredje världen om man köper deras bikinis. Hyckleri för att de försöker få oss att glömma att de är ett oetiskt, kapitalistiskt, multinationellt skitföretag.

3 kommentarer:

tomasselin sa...

Hej Underbara! Inte visste jag att du skrivit att du kunde tänka dig att stå ut Carolaterrorn i bilen :o då hade jag ju kört Jag ger allt :D menmen... sånt man får överleva. blev ni kvar länge. jag börjar bli less på tågresandet nu :S vill vara framme...

elli sa...

Gör H&M det? Det är ju storskalig provokation!! Jotack, liksom...

Anonym sa...

Kom igen, alla oetiska, kapitalistiska, multinationella skitföretag kör ju med goodwill, det är det enda de kan visa upp när det kommer rapporter om att de är oetiska, kapitalistiska, multinationella skitföretag.